Malatya Arslantepe Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti

29 Eylül 2021 tarihinde 2430.Bölge Guvernörü KEMAL KETREZ Malatya Rotary Kulübü ve Arslantepe Rotary Kulübünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında ER TV’ de Guvernörümüz tarafından Rotary tanıtıldı. Ardından Unesco Dünya mirasları listesine giren Arslantepe Höyüğü ziyaret edildi. Arslantepe Rotary Kulübü  üyesi olan demirci ustası Yusuf Bayyiğit’in işyerine ziyaret yapıldı ve ustamızın yaptığı el yapımı eserler tanıtıldı ve guvernörümüze ustamızın yaptığı el yapımı eserler tanıtıldı ve guvernörümüze ustamızın yaptığı el emeği göz nuru damascus çeliğinden Rotary Çarkı armağan edildi. Yönetim kurulu ve eşler toplantısını toplantı ve yemek takip etti. Verimli ve keyifli geçen ziyaret için guvernörümüz Kemal Bey’e ve eşi Burcu Hanım’a çok teşekkür ediyoruz.

Malatya Arslantepe Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti