20.02.2022 tarihinde Kulübümüzün 76. dönemin 18. Toplantısını ve hayata dair sürdürülebilir 3 projemiz dahilinde M.Can Büyükeren Komite Başkanlığında“Madde Bağımlılığına Hayır”,  M.Atila Arıcan Komite Başkanlığında“Sepsisi Tanı, Hayatı Kurtar” ve “Çocuk İşçiliğine Son” mottolarıyla  etkinlik düzenledik.  Aynı zamanda yeni açmış oldukları Arabica Coffee House için, Rtn. Suat Torun ve sevgili eşi İpek’e, Rtn. Tekin Yıldırım dostumuzun yapmış olduğu bir resim, Kulübümüz Başkanı Rtn.Tuncay Özdemir ve Rtn. Enver Yıldırım tarafından birer çiçek takdim ederek, hayırlı olsun dileklerimizle kutlamada bulunduk.

• Proje Sahibi: Yenimahalle Rotary Kulübü
  • Proje Adı: “Madde Bağımlılığına Hayır", “Sepsisi Tanı, Hayatı Kurtar” ve “Çocuk İşçiliğine Son” projelerimizi gerçekleştirdik.- Yenimahalle Rotary Kulübü
  • Tarih: 17 Mar 2022

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ