Gaziantep Rotary Kulübününde içinde bulunduğu ve yine 6 kulübümüzün oryak çalışması olan "MADDE BAĞIMLILARININ REHABİLİTASYONU" ile ilgili proje çalışması başta Guvernörümüz Güner İNCİnin ilgi ve desteği ile sürmektedir.
İlk hedefimiz Oya Bahadır Rehabilitasyon Merkezini bahçesinde 1000 m2 kapalı alanlı Çiçek Serası ile başladı. Bu projeye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİNde toplantımıza bizzat katılarak destek sözü vermiştir.
Bu projeye daha sonraki aşamada "GÜNEŞİ İSTİYORSAN GÖLGEDEN ÇIK" ismi verilerek ilgi çekici bir formata sokuldu.

• Proje Sahibi: Gaziantep Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Madde Bağımlıları için"Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Merkezi Çiçek Serası"projesi.
  • Tarih: 10 Eyl 2017

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ