Akdeniz RK ve Mersin RK Ortak olarak,Erken Tanı hayat kurtarır farkındalık Projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi ile ortak bir seminer düzenledik.Belediye çalışanları ve Çukurova Kız Basketbol takımının katılımı ile gerçekleştirdiğimiz seminerde Meme kanserinde Erken teşhisin önemi uygulamalı olarak ve spina bifida hastalığı ile ilgilide bilgilendirme yapılmıştır. Ekim ayı içerisinde 2. Kez gerçekleştirdiğimiz erken tanı hayat kurtarır,projemize katılım sağlayarak bizi onurlandıran,Guvernörümüz Serhan Antalyalı’ya ve Genel Cerrah dostumuz Nihal Özcan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e ve çalışanlarına da teşekkürlerimizi sunuyoruz..

• Proje Sahibi: Akdeniz Rotary Kulübü
  • Proje Adı: MERSİN AKDENİZ ROTARY-ERKEN TANI HAYAT KURTARIR VE SPİNA BİFİDA Farkındalık Projesi *
  • Tarih: 21 Ara 2020

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ