LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'NE ZİYARET, KIYAFET VE OYUNCAK BAĞIŞI

Kavaklıdere RK olarak LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'nü ziyaret ederek kıyafet ve oyuncak bağışı yaptık.

LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'ne kıyafet ve oyuncak bağışı için 16 Şubat 2018 tarihinde ziyaret ettik. Lösemili çocukların tedavi sürecinde aileleriyle birlikte kaldıkları konaklama alanını dolaştık. Bu sırada, LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ yetkilileri lösemili çocukların konaklama esnasında LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'nün çocuklar için sağladığı konaklama imkanları ve bu esnada gösterilen özen hakkında bilgi aldık ve konaklama alanında bunu bizzat gözlemledik.

LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ Halkla İlişkiler Sorumlusu Sn. Selin ÇAKICI bizim için yaptığı konuşmayla LÖSEV'in işleyişi ve LÖSEV'İN kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Üstün EZER'in gönüllülerle LÖSEV'İ kurma ve yaşatma ideali için verdiği emek ve çabalar hakkında bilgi sahibi olduk. Sadece halkın bağışları ile kurulmuş ve aynı şekilde sadece bağışlarla ayakta duran bu kurumdaki özeni ve hassasiyeti gördük. Bu özen ve hassasiyet sayesinde kanserli çocuklarda tedavide başarı oranının % 20'lerden % 90'lara yükseltildiğini öğrendik ve böyle bir kuruma sahip olmaktan dolayı gurur duyduk.

LÖSEV'in lösemi konusunda bilincin yükseltilmesi ve gerekli önlemler alınması için okullar başta olmak üzere birtakım kurum ve kuruluşlarda konuşmalar yaptıkları konusunda bilgi aldık.

LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ çalışanları lösemili çocukların tedavileri süresince sadece LÖSEV'in ürettiği organik gıdalarla beslendiğini öğrendik. LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ çalışanları tarafından bize ikram edilen süt ve kekin de aynı şekilde organik olduğunu ve içinde hiçbir katkı bulunmadığnı ve bizim günlük hayatta tükettiklerimizden çok farklı olduğunu farkettik.

Gönüllülük easına dayanarak kurulan ve aynı şekilde ayakta kalan bu başarılı ve gurur verici derneği takdir ederek ve önümüzdeki dönemlerde de ziyaret etme hedefiyle LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'nden ayrıldık.

LÖSEV-LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'NE ZİYARET, KIYAFET VE OYUNCAK BAĞIŞI

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü