Kapuzbaşı Köyü İlkokulu Restorasyon ve Renovasyonu

Proje bedeli 50.000$ ( 935.370.-₺) Kapuzbaşı Köyü İlk Okulu Açılışı yapıldı. Kayseri’ye 160 km uzaklıkta bulunan, Kapuzbaşı Köyündeki İlk Okul; Kayseri Rotary Kulübü’nün Projesi ile tamamen yenilendi. Sadece binanın iskeletine müdahale edilmeden; çatısı, yer döşemeleri, aydınlatmaları, sıraları, kütüphanesi, ısıtma sistemi, dış alanları dahil renovasyonu yapılmamış hiçbir noktası kalmadı. Bölge Guvernörümüz Emre Öztürk, Bölge Sekreterimiz Murat Turan, Bölge Saymanı Atıf Meydan, Guvernör Yardımcımız İlknur Karakaya, Guvernör Mektubundan Sorumlu Komite Başkanı Banu Yedierler, Çukurova RK Başkanı Tayfun Sevimli, Güney RK Başkanı Nilgün İnal, 5 Ocak RK Başkanı Cansu Cevahir Can, Osmaniye RK Selim Bal, Diyarbakır RK Başkanı Recep Yiğit Mungan ve Kayseri Rotary Kulübü Üyelerinin katılımı ile açılış gerçekleştirildi.

Kapuzbaşı Köyü İlkokulu Restorasyon ve Renovasyonu

• Proje Sahibi: Kayseri Rotary Kulübü