KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 17. Kulübün 1498. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim iyiydi 10 üyemizin ve 1 misafirimizin Süleyman Şahinin katilimiyla gerçekleştirildi. Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Projelerimiz hakkinda bilgi alış verişi sağlandi. "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Her hafta düzenli olarak destek amaçli Malatya Rotary Kulübü olarak satin aldiğimiz devlet tiyatromuzun biletleri üyelerimize dağitildi. Ağaç dikme projemizde çalişmalarimiz devam ediyor 300 fidan dikilecek. Bu haftaki kitap hediyemiz Misafirimiz Süleyman Şahine çikti. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için gerekli çalişmalar yapilip üyelerle paylaşildi. Başvuru formlarimiz, sertifikalar, plaketler, ses sistemi vb çalişmalarda sona gelindi. 30. Yil Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü