KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 13. Kulübün 1494. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Rtn. Temel Yilmaz bizlere Amerikada 5230. Bölge Guvernörü Yavuz Vural Atilanın davetlisi olarak katıldığı Barış konferansı ve yapılan aktiviteler hakkında bilgi verdi. Üyelerimize barış rozetletleri hediye etti. Amerikalı dostlarımızdan teslim aldığı kulüp bayrağı ve Guvernör bayrağını başkanımıza teslim etti. "10 Okul 1000" kitap projesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne kitap listesi iletilerek onay alınması için yazı hazırlanmasına karar verildi. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için Kulübümüzden ayrılan üyelerimiz anıldı ve davet edecek üyeler belirlendi. Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz.
Ayrıca "Erken tanı hayat kurtarır" projesindeki ilerlemeler paylaşıldı.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü