KULÜP TOLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 16. Kulübün 1497. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim iyiydi 12 üyemizin ve 2 misafirimizin Malatya Aslantepe Rotary Kulübünden Başkan Cem Güven ve Kemal Özcanin katilimiyla gerçekleştirildi. Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Projelerimiz hakkinda bilgi alış verişi sağlandi. "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Ağaç dikme projemizde dikilecek fidan sayisi 200den 300e çikartilmasi kararlaştirildi. Bu haftaki kitap hediyemiz Rotaryen Erdoğan Murat Tursuna çikti. O da kitabi misafirlerimizden Kemal Özcana hediye etti. Malatya Aslantepe Rotary Kulübü Başkani Cem Güven bizlere 28 Ekimde düzenleyecekleri Cumhuriyet Balosu hakkinda bilgiler aktardi ve davetiyelerimizi bizlere verdi. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için gerekli çalişmalar yapilip üyelerle paylaşildi. Anemon Otelinde Yapilacaği kararlaştirildi. 30. Yil Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz. Ayrıca "Erken tanı hayat kurtarır" projesindeki ilerlemeler paylaşıldı.
Malatya Aslantepe Rotary Kulübü tarafından düzenlenecek cumhuriyet balosuna Kulüp olarak yoğun bir katılım kararı alındı.
Bölge aidatı 2. taksiti yatırıldı. Ankara Gazi Rotary Kulübü tarafından düzenlenen RYLA toplantısına katılımcı olarak Hacı Emre Tokatı Gönderdik. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü