KULÜP TOLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 15. Kulübün 1496. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim iyi sayilirdi 11 üyemizin ve 1 misafirimiz Geçmiş dönem başkanlarimizdan Şenol Erdoğan nin katilimiyla gerçekleştirildi. Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Projelerimiz hakkinda bilgi alış verişi sağlandi. Satranç Federasyonu İl temsilcisi ile yapılan görüşme sonucunda 15-16 nisan tarihinde yapılacak olan 23 nisan turnuvasına kulübümüzün sponsor olmasına karar verildi. "10 Okul 1000" kitap projesinde tüm çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Bedensel Engelliler Yaz Kampina katkilarimizdan dolayi Teşekkür Belgemiz tarafimiza geldi. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için gerekli çalişmalar yapilip üyelerle paylaşildi. Anemon Otelinde Yapilacaği kararlaştirildi. Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz. Ayrıca "Erken tanı hayat kurtarır" projesindeki ilerlemeler paylaşıldı.
Bursiyerler komite tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 18 öğrenciye burs verilmesine karar verildi. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü