KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 27. Kulübün 1508. Toplantısını gerçekleştirdi. Erken tanı hayat kurtarır kendi kendine meme muayenesi eğitimi projesi CMC de yönetim değişikliği nedeni ile durdu ancak hedefe ulaşmak için tekstil fabrikaları ile görüşüldü ve olumlu sonuç alındı. Malatya Ortaköyde 500 kişiye daha eğitim verilmesi kararlaştirildi. Önümüzdeki ay eğitim devam edecek ve 1500 hedefine ulaşılacak. Every year every rotarian projesi için sona yaklaşıldı ay sonunda hedefe ulaşılacak. 10 okul 1000 kitap projesi için sponsor arayışımız devam ediyor. Bir sonraki toplantıda asamble yapılmasına karar verildi. interact komitesi oluşturuldu. Çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı. Geçen sene Şişli Rotary Kulubuyle ortak yaptigimiz 23 nisanda 23 öğrenci istanbulda projesi bu sene tekrardan yapilabilmesi için görüş alindi. Başkanimiz Beslenme ve Gida güvenliği broşürlerini üyelerle paylaşti ve iki okulda bu broşürlerin dağitimini yapip konuyla ilgili eğitim verileceğini paylaşti. Interact kulübümüz için komitemiz oluşturuldu. Rotary Dergilerimiz geldi üyelerimize dağitildi. Bu ay dergide Malatya Rotary kulüp olarak yer aldik. Kitap çekilişimiz İrfan Aksoğana çikti. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu. Saygilarimla.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü