KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 25. kulübün 1506. Toplantısını gerçekleştirdi. Erken tanı hayat kurtarır kendi kendine meme muayenesi eğitimi projesi CMC de yönetim değişikliği nedeni ile durdu ancak hedefe ulaşmak için tekstil fabrikaları ile görüşüldü ve olumlu sonuç alındı. Önümüzdeki ay eğitim devam edecek ve 1500 hedefine ulaşılacak. Çocuklarda hatalı beslenmeyi engellemek için hazırlanan Gıda Güvenliği ve Tağşiş broşürleri 3 okulda dağıtılıp eğitim verilmesine karar verildi. Every year every rotarian projesi için sona yaklaşıldı ay sonunda hedefe ulaşılacak. 10 okul 1000 kitap projesi için sponsor arayışımız devam ediyor. Başkanimiz Bes ve Asamble Kayit Formlarimizi dağitti. Her yil düzenlenip Bölgeden gelen Rotary Kimlik kartlarimiz geldi. Sekreterimiz üyelere dağitti. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu. Saygilarimla.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü