KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 24. kulübün 1505. Toplantısını 11 üye ve 3 misafirimiz Aslantepe Rotary Kulubunden Gökhan Destegül, Opet inş. Bölge müdürü Türker Yilmaz ve Opet Saha müdürü Hasan Boztaşinda katilimlariyla gerçekleştirildi. Öncelikle ağaç dikme projesinde Emeği geçenlere tekrardan teşekkürler. Hedeflendiği gibi geçen hafta Perşembe günü ağaç dikimi yapıldı ve proje tamamlandı. Erken tanı hayat kurtarır kendi kendine meme muayenesi eğitimi projesi CMC de yönetim değişikliği nedeni ile yavaşladı ancak hedefe ulaşmak için tekstil fabrikaları ile görüşüldü ve olumlu sonuç alındı. Önümüzdeki ay eğitim devam edecek ve 1500 hedefine ulaşılacak. Every year every rotarian projesi için sona yaklaşıldı ay sonuna hedefe ulaşılacak. 10 okul 1000 kitap projesi için sponsor arayışımız devam ediyor. Hasançelebi okul tadilatı ve geliştirme projesi tartışıldı ve yol haritası belirlendi. Bu haftaki kitap çekilişimiz Yunus GÖKe çikti. O da kitabi misafiri olan Türker Yilmaz Beye hediye etti.
Gıda güvenliği ve Tağşiş projesi ile ilgili komite çalışmaları tamamlanmış olup 1000 adet broşür ve sunum ile ilgili yazılar temin edilmiştir. önümüzdeki günlerde okul tespitleri ile projemiz gerçekleştirilecektir.
Elektronik atık ile ilgili çalışmalar interact kulübü kuruluşuna bağlı olduğundan şubat ayında devam edecektir.
Rofife Komite başkanı Hamdi Özcandan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Hazırlıkların devam ettiği öğrenildi.
Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü