KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 23 kulübün 1504. Toplantısını gerçekleştirdi. Öncelikle ağaç dikme projesi paylaşıldı, hedeflendiği gibi geçen hafta Perşembe günü ağaç dikimi Yapıldı ve proje tamamlandı. Erken tanı hayat kurtarır kendi kendine meme muayenesi eğitimi projesi CMC de yönetim değişikliği nedeni ile yavaşladı ancak hedefe ulaşmak için tekstil fabrikaları ile görüşüldü ve olumlu sonuç alındı. Önümüzdeki ay eğitim devam edecek ve 1500 hedefine ulaşılacak. Every year every rotarian projesi için sona yaklaşıldı ay sonuna hedefe ulaşılacak. 10 okul 1000 kitap projesi için sponsor arayışımız devam ediyor. Hasançelebi okul tadilatı ve geliştirme projesi tartışıldı ve yol haritası belirlendi.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü