KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 21. Kulübün 1502. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim iyiydi 11 üyemizin ve 1 misafirimizin katilimiyla gerçekleştirildi. Misafirimiz Cem Karaman di kendisine tekrardan teşekkür ediyoruz toplantimiza renk katti. Başkanimizin gündeminde bölgeden gelen duyurular ve yapacağimiz projeler vardi. Pazertesi günü (14 Kasim) başladığımız ve devam eden projemiz "Erken Tani Hayat Kurtarır" ile 1500 kadina eğitim vermeyi hedefliyoruz. Suanda 322 kişiye bu eğtim verildi. Bu projemiz yaklaşik olarak 1,5 - 2 ay devam edecek. Bu projemizin yol haritasi çizilerek kararlar alindi. Bir diger projemiz olan "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Ağaç dikme projemizde çalişmalarimiz devam ediyor şuanda 300 fidanimiz hazir bir sekilde dikilmeyi bekliyor. Bu haftaki kitap hediyemiz Cem Karamana çikti. Cuma günü yapilacak olan tiyatro biletleri üyelerimize dağitildi.
18 Bursiyerimize Dönemin ilk bursları gönderildi.
interact kulübü kuruluşu için TED Malatya Koleji İle görüşme tamamlandı.
Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü