KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 20. Kulübün 1501. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim çok iyiydi 15 üyemizin ve 3 misafirimizin katilimiyla gerçekleştirildi. Misafirlerimiz olarak Kurucu Başkanimiz Ayhan Pembecioğlu, Eski başkanlarimizdan Galip Demirkok, Eski üyelerimizden şuanda Kozyataği Rotary Kulübünde bulunan Emircan Eren toplantimiza renk kattilar. Başkanimizin gündeminde başariyla tamamladiğimiz 30.yil kutlamasi değerlendirmesi ve yapacağimiz projeler vardi. Tekrardan 30. Yil kutlamamizla ilgili emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Pazertesi günü (14 Kasim) başladığımız bir diğer çok önemli projemiz "Erken Tani Hayat Kurtarır" ile 1500 kadina eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu projemiz yaklaşik olarak 1,5 - 2 ay devam edecek. Bu projemizin yol haritasi çizilerek kararlar alindi. Bir diger projemiz olan "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Ağaç dikme projemizde çalişmalarimiz devam ediyor şuanda 300 fidanimiz hazir bir sekilde dikilmeyi bekliyor. 103. Rylaya gönderdigimiz öğrencimiz için kulübümüze Ankara Gazi Rotary Kulübü tarafindan teşekkür belgemiz geldi. Bu haftaki kitap hediyemiz Hamdi Özcana çikti. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü