KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 18. Kulübün 1499. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantiya katilim iyiydi 14 üyemizin katilimiyla gerçekleştirildi. Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Öncelikli projemiz 12 Kasim organizasyonumuzdu. Projelerimiz hakkinda bilgi alış verişi sağlandi. "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Ağaç dikme projemizde çalişmalarimiz devam ediyor 300 fidan dikilecek. Bu haftaki kitap hediyemiz Başkanimiza çikti. O da kitabi Rtn. Erkan Onele verdi. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için gerekli çalişmalar yapilip üyelerle paylaşildi. Başvuru formlarimiz, sertifikalar, plaketler, ses sistemi vb çalişmalar tamamlandi. 30. Yil Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz. 9 kasımda yapılacak olan tolantının 12 Kasımda yapılması karalaştırıldı. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü