KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 14. Kulübün 1495. Toplantısını gerçekleştirdi.  Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Projelerimiz hakkinda bilgi alış verişi sağlandi. Üyelerimize 2016-2017 Bölge Rehberleri dağitildi. Bu haftaki kitap çekilişimiz İrfan Aksoğana çikti. Kendiside kitabi Erkan Onele hediye etti. "10 Okul 1000" kitap projesinde tüm çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Milli eğitim Müdürlüğünden Bakanlıkça onaylı kitap listeleri talebi için yazılan dilekçe başkanımız tarafından milli eğitim müdürüyle görüşülerek verildi. 12 Kasımda yapılacak olan 30. Kuruluş ve 1500. Toplantı kutlaması için gerekli çalişmalar yapilip üyelerle paylaşildi. Kuruluş gecemizde tüm eski üyelerimizin ve dostlarımızın bizimle olmasını bekliyoruz.
Ayrıca "Erken tanı hayat kurtarır" projesindeki ilerlemeler paylaşıldı. Erken tanı Projemizde görev alacak hocalarımız belirlendi.
Bursiyer başvuruları komite tarafından değerlendrilmek üzere komite başkanına teslim edildi.
Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü