KDZ. EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ GAZİLER GÜNÜ KAPSAMINDA SÖYLEŞİ VE SERGİ DÜZENLEDİ

Kahraman gazilerimize devletimizin verdiği önemin ifadesi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği günün yıl dönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız. 2021-2022 Dönemi çalışmaları kapsamında Kdz.Ereğli Rotary Kulübü olarak gazilerimize olan şükranlarımızı ifade etmek ve çocuklarımıza tarihimizi hatırlatmak amacıyla bir söyleşi ve etkinlik düzenledi. Kdz.Ereğli’deki Kıbrıs Gazilerimiz Burhan Ateş ve Fehmi Karaaslan konuşmacı olarak katıldığı söyleşide gazilerimiz hem Kıbrıs Savaşı hakkında bilgiler verdi hem de öğrencilerin sorularını cevapladı. Geçmiş dönemdeki Fotoğraftaki Kahramanlar etkinliğinde sergilenen fotoğraflar bir hafta boyunca Kdz.Ereğli TED Koleji’nde sergilendi.

KDZ. EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ GAZİLER GÜNÜ KAPSAMINDA SÖYLEŞİ VE SERGİ DÜZENLEDİ

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KDZ. EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ GAZİLER GÜNÜ KAPSAMINDA SÖYLEŞİ VE SERGİ DÜZENLEDİ
  • Tarih: 17 Eyl 2021