KADIN SAĞLIK SORUNLARI’ SEMİNERİ

TAPV KSS eğitmenleri ve Alanya Rotary kulübü rotaryen eşleri Ayşe Gülperi Toprak ve Hamdiye Kandemir; Anamur RK ev sahipliğinde,AlanyaRK ile birlikteAnamur Girişimci Kadınlarına‘Kadın Sağlık Sorunları’seminerini yaparak; kadınlarda sık görülen hastalıklar ve sağlığı koruyucu davranışlar konusunda bilgilendirme yapmışlardır. 26 Nisan 2022 günü ,AnamurÜnlüselekOtel’de yapılan seminere 17 kadın katılmış, Anamur RK başkanı Ayşe Yalçın: , ‘Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim’söylemi ileRotary ve Anamur RK hakkında bilgilendirme yapmıştır. TAPV KSS eğitmenleri ve Alanya Rotary kulübü rotaryen eşleri Ayşe Gülperi Toprak ve Hamdiye Kandemir; Anamur RK ev sahipliğinde,AlanyaRK ile birlikteAnamur Girişimci Kadınlarına‘Kadın Sağlık Sorunları’seminerini yaparak; kadınlarda sık görülen hastalıklar ve sağlığı koruyucu davranışlar konusunda bilgilendirme yapmışlardır. 26 Nisan 2022 günü ,AnamurÜnlüselekOtel’de yapılan seminere 17 kadın katılmış, Anamur RK başkanı Ayşe Yalçın: , ‘Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim’söylemi ileRotary ve Anamur RK hakkında bilgilendirme yapmıştır. TAPV KSS eğitmenleri ve Alanya Rotary kulübü rotaryen eşleri Ayşe Gülperi Toprak ve Hamdiye Kandemir; Anamur RK ev sahipliğinde,AlanyaRK ile birlikteAnamur Girişimci Kadınlarına‘Kadın Sağlık Sorunları’seminerini yaparak; kadınlarda sık görülen hastalıklar ve sağlığı koruyucu davranışlar konusunda bilgilendirme yaptılar.

KADIN SAĞLIK SORUNLARI’ SEMİNERİ

• Proje Sahibi: Anamur Rotary Kulübü