Hatay'a Destek Yolculuğu

0-11 Şubat tarihlerinde Ankara Rotary Kulüpleri olarak Hatay’a destek yolculuğundaydık. Öncelikli olarak Antakya Defne Rotary Kulübü’nden değerli dostumuz Volkan Ekmekçi ve İskenderun Rotary Kulübü’nden değerli dostumuz Sezgin Acıoğlu tarafından karşılandık ve Volkan Ekmekçi dostumuzun iş yerinde ağırlandık. Akabinde, Antakya’nin köklü ve kıymetli okulu Ata Koleji’ni deprem sonrası yeni yerleşkesinde ziyarette bulunduk. Sanatçı Müjgan Köse tarafından Hatay’a destek amacıyla bağışlanan tabloyu teslim ettik. Ata Koleji’nin değerli Vakıf üyeleri ve öğretmenlerinden çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması adına özveri ile yapılan çalışmaları dinledik. Devamında Kasaba Hatay-3 ve Samanda Rotary Konteyner Kentlerine ziyaretlerde bulunduk. Hijyen paketlerimizi ve çocuklarımız için hazırladığımız hediyelerimi paylaştık.

Hatay'a Destek Yolculuğu