HER ÇOCUĞUN SANATA ERİŞİM HAKKI VARDIR

Okullarla yapılan projelerde, çevreden gelen referanslar doğrultusunda bir çok çocuğun yeteneklerinin desteklenmesi halinde bireysel ve Ülkemiz gelişiminin yatsınamaz olduğunu düşünmekteyiz.

Çocukların sanat ile uğraşmasının önemi gelişimlerinin yanı sıra psikolojik, özgüven tamamlanması, madde bağımlılığı, sapkınlık gibi bir çok kötü davranış ve alışkanlıktan kurtulacaklarını hepimiz biliyoruz.

Kulübümüz MÜZED (Müzik Eğitimcileri Derneği ) ve KALDER (Türkiye Kalite Derneği ) ile gerçekleştireceği protokol dahilinde belirlenen okullardaki yetenekli çocukların sanat eğitimlerini başlatarak, sanatı sevdirme, enstrüman çalma ve/veya koro kurarak mutlu çocuklarla şarkı söylemeyi hedeflemekteyiz.

Uluslararası arenada yetenekleriyle başarı elde edecek çocukların sponsorlarla desteklenmesi konusunda da yine bu derneklerle birlikte projenin devamlılığını sağlamak hedeflerimiz arasında.

Proje Komite Başkanı Nevres ERBAŞI olarak belirlenmiştir ve  Projeyi Nafiz Turgut ile organize yürüteceklerdir.

HER ÇOCUĞUN SANATA ERİŞİM HAKKI VARDIR

• Proje Sahibi: Ankara İncek Rotary Kulübü