HACETTEPE ÇOCUK ONKOLOJİSİ SEVGİ GÜNÜ

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi ocuk Onkoloji Bölümünde yatarak tedavi gören ve günlük tedaviye gelen çocuklara Sevgililer Gününe yakın bir tarihte ( 13 Şubat 2018 ) keyifli bir gün yaşatıyoruz. Öncelikle onkoloji bölümünde hizmet veren doktor, hemşire ve personele ROTARY ve projemiz hakkında bilgi veriyoruz. Eş zamanlı anlaşa sağladığımız bi özel okul velilerine de Rotary ve roje hakkında bilgi veriyoruz. Özel okulda yapılan SEVGİ GÜNÜ DİLEKLERİ ni okul öğrencileri alarak paketliyor ve hasta yatan çocuklar için okulda toparlıyorlar. Proje gününde bir tiyatro ekibi hasta çocuklara keyifli anlar yaşatırken biz üyeler de kendi yatığımız ikramları çocuklara ve ailelerine dağıtıyoruz. en sonunda tiyatro bitiminde hasta çocuklara ve ailelerine kendileri için kardeş çocukların alarak hazırladıkları hediyeleri dağıtıyoruz.  pijama, oyuncak, atkı-bere vb. ) Projemizde hem hastane ekibi, hem özel okul velileri hem hasta çocuklarımız hemde okuldaki ocuklar rotary nin insan hayatına dokunduğu noktaları görüyor.

HACETTEPE ÇOCUK ONKOLOJİSİ SEVGİ GÜNÜ

• Proje Sahibi: Ankara Yıldız Rotary Kulübü