Guvernor Ziyareti

Hizmetlerimizle hayatları değiştirdiğimiz dönemde Guvernörümüz Kemal Ketrez ve eşi Burcu 21 Mart-2022 tarihinde Ankara Maltepe RK ve Ankara Başkent RK nü ziyarette bulundular. Ziyaretlerine 9. Grup Kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Deniz Gürsoy Ayalp ve Bölge Rotaract Temsilcisi Deniz Şahin de eşlik etti. Rotaract ve Interactlarımızın da bizlerle olduğu gecede 40. Ve 30. Yıllarını kutlayan kulüpler pasta keserken, dönemleri boyunca yaptıkları projelerden ve hissettirdiklerinden bahsettik Aynı gecede Guvernörümüzün rozetlerini taktığı ve kulüplerine 2’şer yeni üye kazandıran Ankara Maltepe RK ve Ankara Maltepe IK ve üyelerini tebrik ederiz. Kuluplerimiz Yönetim kurulu, üyeleri, rotaractörler ve İnteractorleri ile Ketrez ve Sevgili Burcu' nun kulübümüzü ziyaretinden onur duyduk.

Guvernor Ziyareti