Genç Kızlarımıza Altın Bilezik

Seyhan Gençlik Merkezindeki Aşçı yamağı kursundan mezun olan 7 hanımefendi kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Seyhan Gençlik Merkezinde düzenlenen sertifika törenine, Anatolia Rotary Kulübü Genel Sekreter Tanır Emre Üzelgeçşci , Adana şefler kulübü başkanı Cemal Davşan ,Şef Nesrin Aslan ve kursiyerler katıldı..Anatolia Rotary Kulübü Başkanı Ayça Katlav , Adana ‘da ciddi bir yemek kültürü olduğunu belirterek, kursa katılanlara teşekkür etti.Anatolia Rotary Kulübü Genel Sekreter Tanır Emre üzel lgeçici ise,Seyhan Gelik Merkezinin nitelikli meslek edindirme kurslarının bugüne kadar birçok kişinin meslek sahibi olmasına vesile olduğunu belirterek, Aşçılık yamağı Kursu'nun başarıyla geçtiğini söyledi. Üzelgeçici , "Burada yirmiye yakın kursiyerimiz şu anda öğretici oldular.Adanamızın yöresel yemeklerini, çorbalarını, pasta, böreklerini öğrenmiş oldular"

Genç Kızlarımıza Altın Bilezik

• Proje Sahibi: Anatolia Rotary Kulübü