GUVERNÖR ZİYARETİ

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan, 8. Grup Kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet ve eşi Mehtap ve Kulüp yönetimi ve komite başkanlarının eşleri ile birlikte katıldığı gün boyu süren ziyaretlerde Malatya Battalgazi Belediyesi, Kervansaray , Hekimhan ilçesi kaymakamı , Hekimhan Belediye Başkanı, Hasan Çelebi İlköğretim okulu yöneticileri ve ilçe ilköğretim müdürü ziyaret edilerek. yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

Kulübümüzün 1493. Dönemimizin 12. Toplantisi Rotary 2430. Bölge Guvernörümüz Güner İnci ve Eşi Nagihan İnci, Guvernör yardimcimiz Ferit Binzet ve Eşi Mehtap Binzet, 13 üye, eşleri ve 3 misafirimizin katilimiyla yapildi. Başkanimizin gündeminde yapacağimiz projeler vardi. Erken tani, Elektronik atik, Ağaçlandirma projemiz, 500 öğrenci giydirme projemiz, Eşleşmiş bağiş olan Hekimhan Hasançelebi Okul projemiz vb. Planlama yaptiğimiz projelerimizin ne aşamada olduğunu komite başkanlarindan ögrendik. Yeni üyemiz Mehmet Demircannin üyelik kabul töreni yapildi. Rozetini Guvernörümüz takti. Daha sonra başkanimiz Mehmet Ali Gökçe Guvernörümüze ve guvernör yardimcimiza Meşhur Malatya Kayisilariyla dolu Malatya Rotary Kulübunun hatirasi olarak kalacak özel Bakır tepside hediyelerini sundu. Guvernörümüz çok güzel bizleri iki kat daha ateşleyen konuşmasini gerceklestirdi. Bu haftaki kitap hediyemiz Guvernör Yardimcimizin eşi Mehtap hanima çikti. Güzel ziyaretleri için Guvernörümüz Güner İnciye Eşi Nagihan hanima, Guvernör yardimcimiz Ferit Binzete ve eşi Mehtap hanima tekrardan teşekkür ediyoruz sağolun. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

GUVERNÖR ZİYARETİ

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü