GRUP ENSTİTÜSÜ

Dönemimizin 4. Grup Enstitüsü, kulübümüz ev sahipliğinde 21 Ocak Cumartesi günü, Sinop Vira Otelde yapıldı.
Sinop Diyojen, Ordu, Ünye, Samsun, Samsun 19 Mayıs, Samsun Atakum, Samsun Canik, Samsun İlkadım, Samsun Karadeniz, Kastamonu, Akçakoca, Çorum Hitit, Karadeniz Ereğli, Karadeniz Ereğli İnteract, Sinop Diyojen İnteract ve Safranbolu Rotary Kulüp üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen eğitimde değerli konuşmacılarımız GDG Ali Gökben, GDG Malik Aviral, GDG Tahsin Tuğrul, GDG Erhan Çiftçioğlu, GDB Mesut Koca, GDB Evren Karaahmet, GDB Teoman Kaynar bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Guvernörümüz Güner İnci eğitime katılan 63 Rotaryen, 16 interact ve 10 Rotaryen eşine katılım belgeleriyle, konuşmacı konuklara teşekkür belgelerini takdim etti.
Çok güzel anılar biriktirerek 4. Grup Enstitüsünü geride bıraktık. Daha nice bilgi, deneyim ve dostlukları paylaşmayı diliyoruz.

GRUP ENSTİTÜSÜ