FİRE OF THE BLACK SEA AND ANATOLİA KISA DÖNEM YAZ KAMPI

Sihirli Dönemimizin ilk Kısa Dönem Yaz Kampı olan “The Fire of Black Sea and Anatolia”, Karadeniz Ereğli, Ankara İncek ve Adana Taşköprü Rotary Kulüplerimiz paydaşlığında 1-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. 8 Farklı ülkeden gelen yabancı öğrencilerimize Adana’mızın dillere destan lezzetleri , kültürü, misafirperverliği tanıtılmıştır. Tenis, dans, yüzme, at binme gibi çeşitli spor etkinlikleri eşliğinde çok keyifli vakit geçirdik. Çocuklar Kebap workshop, aile ziyaretleri, family time aktiviteleri ile aile yaşantımızdan da güzel anlar biriktirerek aile kültürümüzü de tanıma fırsatı yakaladılar. Adana’da 68 bin 530 metrekare hizmet alanıyla Orta Doğu’nun ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana Yeni Arkeoloji Müzesi , Atatürk Müzesi , Büyüksaat , Çarşı ve Adana’nın simgesi olarak kabul edilen Taş Köprü gezisi düzenlendi. Bu heyecan ve keyif dolu kampımıza katılan öğrencilerimize ve ağırlayıcı ailelerimize çok teşekkür ediyoruz.

FİRE OF THE BLACK SEA AND ANATOLİA KISA DÖNEM YAZ KAMPI

• Proje Sahibi: Adana Taşköprü Rotary Kulübü