EŞLİ KULÜP TOPLANTISI

Malatya Rotary Kulübü dönemin 22. Kulübün 1503. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplanti Eşli olarak yapilid. Toplantiya katilim iyiydi üyelerimiz eşleri ve 8 misafirimizin katilimiyla gerçekleştirildi. Misafirlerimiz Ibrahim Şahin, Eşi Şelale hanim ve oğullari Kemal sarper Şahin, Hüseyin Ilksen Toprak ve kizi Öykü Selin Toprak, Evrim Özkan Oğullari Burak Özcan ve Tuna Özcandi kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz toplantimiza renk kattilar. Başkanimizin gündeminde bölgeden gelen duyurular ve yapacağimiz projeler vardi. Pazertesi günü (14 Kasim) başladığımız ve devam eden projemiz "Erken Tani Hayat Kurtarır" ile 1500 kadina eğitim vermeyi hedefliyoruz. Suanda 322 kişiye bu eğitim verildi. Bu projemiz yaklaşik olarak 1,5 - 2 ay devam edecek. Bu projemizin yol haritasi çizilerek kararlar alindi. Bir diger projemiz olan "10 Okul 1000" kitap projesinde çalişmalar tüm hiziyla devam ediyor. Ağaç dikme projemizde Sona gelindi. 1.12.2016 Tarihinde projemiz gerçekleştirilecektir. Bu haftaki kitap hediyemiz Beyhan Yilmaza çikti. Rotex Burak Özcan bizlere Floridada yaşadığı edindiği tecrübelerle ilgili çok güzel bir sunum yapti. Kisa dönem değişim programina gidecek öğrencilerimize ön bilgiler verdi. Toplantimiz yemek ve hoş sohbetle son buldu.

EŞLİ KULÜP TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü