Eskişehir Gordion Rotary Kulübü ve Eskişehir Anadolu Rotary Kulüplerinin ev sahipliğinde, Gordion Rotaract Kulübümüzünde katkıları ile gerçekleşen Polio Çocuk Felci Farkındalık standımızda Bashar Asfour ile buluştuk. Henüz 10 aylık iken çocuk felci hastalığına yakalamış, çocukluğu ve gençliği hastanelerde ameliyatlarla ve enfeksiyonlarla mücadele ile geçmiş bir Polio gönüllüsü Bashar Asfour. Çıktığı uluslararası yolculukta bir çok ülkeye uğrayarak Polio Çocuk Felçi ile mücadele farkındalık çalışmaları yürütüyor ve bağış yapılmasına destek oluyor. Eskişehir Adalar'daki standımızda kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.

• Proje Sahibi: Eskişehir Gordion Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Eskişehir Gordion Rotary Kulübü - Bashar Asfour Buluşması ve Polio Farkındalık Standı
  • Tarih: 28 Eyl 2023