Erken Tanı Hayat Kurtarır

Çalışmalarına başladığımız üç ayrı merkezde kadınlara yönelik eğitim çalışmaları planlanmıştır. Bu çalışmalar;

1. Eğitim merkezleri ve katılımcılar
    1. Kadın Rotaryen, Rotaryen eşleri ve gönüllü yakınları
    2. Yeni oluşturulan Sürmeli Köyü Toplum Birliği aracılığıyla bu köy ve bu köye taşımalı sistemle çocukları gelen dört köyün kadınları
  • Kadın dernekleri aracılığı, Belediye ve Sanayi-Ticaret Odası desteği ile şehir merkezinde gönüllü kadın katılımcılar
  1. Eğitici : Kulübümüz bünyesinde daha önce eğitici eğitimine katılmış ve “Erken tanı hayat kurtarır” projeleri kapsamında meme kanseri önleme ve kendi kendini muayene etme yöntemleri konusunda eğitimler vermiş olan iki Rotaryen eşi görev alacaktır.
    1. Neslihan Güldoğuş (Aile Hekimi)
    2. Gülay Sarıkaya (Hemşire)
  2. Eğitim slaytları ve meme modeli ile eğitim
    1. 30 Dakika /Teorik