Emek'te Sağlıklı Günler

Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü olarak, 21 Aralık 2023 Perşembe akşamı Ankara Emek Rotary Kulübü ev sahipliğinde, Ankara Ulus Rotary, İskenderun Rotary, Ankara Başkent Rotary, Antakya Defne Rotary, Ankara Tandoğan Rotary, Ankara Gazi Rotary, Adıyaman Nemrut Rotary, Ankara İncek Rotary, Ankara Yenimahalle Rotary ve Trabzon Ortahisar Kulüpleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ortak toplantımızda Konuşmacı Konuğumuz Dr. Selma Şarda’nın DİSLEKSİ üzerine bilgilendirici ve keyifli sunumunu dinledik. Keyifli sunumu ve bizlerle paylaştığı tüm önemli ve kıymetli bilgiler için Dr. Selma Şarda’ya, Emek’te Sağlıklı Günler projesi ile bizleri bir araya getiren ve farkındalığımızı arttırmamıza katkıda bulunun Ankara Emek Rotary Kulübü Başkanı Tuba Şahan Çandar başta olmak üzere tüm kulüp üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Emek'te Sağlıklı Günler