EMEK ROTARY KULÜBÜ - BİR NEFES BİN HAYAT KÜRESEL BAĞIŞ PROJESİ - 5 AĞUSTOS 2020

Bir Nefes Bin Hayat isimli küresel bağış projesi kapsamında 285.000. $ bağış toplanmış ve bu rakamla 41 adet cihaz alınmıştır. UR 2430 Bölgemiz içinde bağış miktarlarına göre bazı kulüplere ortak şekilde bazı kulüplere de bir ve daha fazla olarak cihaz verilmiştir. Bir cihaz için 1842 dolar bağış yapan kulübe toplam değeri 7000$ olan cihaz verilmiş ve bunlardan bir taneside Emek Rotary Kulübümüz olmuştur. Bir Nefes Bin Hayat Komitemizin almış olduğu karar neticesinde ise 1 Adet Solunum Cihazı Ankara Üniveristesi Tıp Fakültesine bağışlanmasına karar verilmiştir. 5 Ağustos günü cihazlar toplu bir şekilde törenle hak sahipleri kulüplere verilmiştir. Törene katılan GDB. İsmail Hakkı Ildız, GDB. Sevgi Soluk ve Dönem Başkanımız Ergun Karabulut'a teşekkür ediyoruz.

EMEK ROTARY KULÜBÜ - BİR NEFES BİN HAYAT KÜRESEL BAĞIŞ PROJESİ - 5 AĞUSTOS 2020

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü
  • Proje Adı: EMEK ROTARY KULÜBÜ - BİR NEFES BİN HAYAT KÜRESEL BAĞIŞ PROJESİ - 5 AĞUSTOS 2020
  • Tarih: 03 Eyl 2020