Dönemimizin 30.Kulübümüzün 115.Toplantısı

Dönemimizin 30. Kulübümüzün 115.Toplantısı Taşev Restaurant Sanatevinde gerçekleştirildi.Bu toplantımızda değerli konuklarımız vardı.

Ankara Kızılay RK : Rotaryen Mehmet Ünal ,
Toplum gönüllüleri vakfından : Melike Çorlak Mert Yonca, Ovacuma öğretmeni : Elif Özbulur, Öğretmen,Safranbolu Kaymakamlık projeler bölümünden: Duygu Omuzlu, Esnaf :Tuba Yalman Aykut

Ankara Kızılay RK ,Mehmet Ünal Beye kulübümüzün bayrağı ve devam mektubumuz takdim edildi.

Okulumuzla ilgili bilgiler gurubumuza aktarıldı.

• Konarı okul öğrencilerine, ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verilmesi.
  • 9 Nisan da "eş zamanlı yürüyüş "yapılması ve bu konuda diğer oluşumlarla bir araya gelerek birlikte program yapılmasına ,
  • Konarıokulu Müd ünün yardım isteği doğrultusunda, buranın ziyaretinin yapılması ,

Ve Toplum Gönüllüleri Vakfı ile ortaklaşa bir proje geliştirip Konarı Okulu renevasyonunun nasıl gerçekleştirilebileceği konusu üzerinde çalışılmasına  karar verildi.
Kaymakamlık proje merkezi Duygu Omuzlu bizlere , yararlanabileceğimiz projeler hakkında bilgiler aktardı.

Okulumuz Projemize destek veren değerli dostlarımıza,

Adana Güney Rotary kulübü RT, Oral Korurlar. (Bağış) Cumhur Onkardeşler (Granit döşeme)

Ermersanahattin Erer  (Granitler), Soykök Harun Soykök  (boya),Dr. Tekin Dinçer (Bağış)

Şafak özel eğitim kurumları ( eğitim kitleri), Bursa kumaş pazarı Onur Varlı (döşemelik kumaş)

Ressam Serhat Dalgıç (kara kalem Atatürk resmi), Ekrem Özdemir (Elektirik aksamı)

İş yeri ziyaretlerinin yapılarak, belgelerinin verilmesine karar verildi.

Biz, birlikte güçlüyüz
                            <div class=