Defne Rotary Kulübü Meslek Hizmet ve Meslek Teşvik ödülleri

Meslek ödüllerimizi 28 Ocak Perşembe ve 29 Ocak Cuma günü fiziki olarak takdim ettik. Meslek teşvik ödülünü 2 kişiye vermeyi uygun gördük. Bir ödülü 112 adet çalışanı olan burslarla okuyan ve 20 den fazla öğrenciye burs veren Mikado Spor şirketi sahibi (özellikle MSB'ye üniforma, çanta üreten) Atatürkçü bir insan Ahmet Ulaş’a verdik. 2.meslek teşvik ödülünü MKÜ Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yahya Kemal Avşar’a verdik. Avşar Hoca 22 yıldır MKÜ'de görev yapmakta ve yöresel ürünlerimizin coğrafi işaretlenmesi gerekliliği üzerinde çalışmakta, Hatay’ın gastronomik hazinesinin değerlendirilmesi üzerinde durmaktadır.

Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler dalında Meslek Başarı Ödülünü mobilyalarda el ile "gomalak cila" yapan 70 yıllık cila ustası 87 yaşındaki Şükrü Mimaroğlu’na verdik. Şükrü Amca çok duygulandı ve ilk kez böyle bir ödül aldığını, değer verilmekten dolayı sonsuz şükranlarını belirtti. Meslek hizmet ödülünü kanser hastalarının yan ısıra pandemi sürecinde yoğun bakım hastalarıyla gönüllü olarak özenle ilgilenen Antakya Defne hastanesinde görev yapan Tıbbi Onkolog, Uzm. Dr. Gülcan Bulut’a verdik.

Defne Rotary Kulübü Meslek Hizmet ve Meslek Teşvik ödülleri

• Proje Sahibi: Antakya Defne Rotary Kulübü