Defne Rotary Kulübü Aile ve Toplum Hizmetleri ödülleri

Şubat ayı Aile ve toplum hizmetleri ödüllerinin verilmesi gereken aydı. Aile ve toplum hizmetleri ödüllerimizi covıd-19 nedeniyle aramızdan ayrılan İkisi de çocuk hastalıkları uzmanı olan Dr. Adnan Ezelsoy ve Dr. Nebil Emir’in anısına eşleri Dr. Mukaddes Ezelsoy ve Hanife Emir’e takdim ettik. Yine Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülümüz tüm sağlık emekçileri adına Hatay Tabip Odası Başkanı Dr. Sadık Nazik’e Hatay Tabip Odasında takdim edildi. Aramızdan ayrılan doktorlarımızı saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz. Aile ve toplum hizmetleri ödülümüzün bir diğerini pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan tüm eczacı ve eczane çalışanları adına Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sedat Aközcan’a eczacı odamızda takdim ettik. Aralık ayında covid-19 nedeniyle aramızdan ayrılan Ecz. Muharrem Kanmaz anısına eşi Ayten Kanmaz ‘a Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülünü takdim ettik.

Defne Rotary Kulübü Aile ve Toplum Hizmetleri ödülleri

• Proje Sahibi: Antakya Defne Rotary Kulübü