Cagliari Rotary Kulübü ile Su Tasarrufu Resim Yarışması

Mersin Rotary Kulübü (Türkiye, 2430 Bölge) ve Cagliari Rotary Kulübü (İtalya, 2080 Bölge) işbirliği ile “Su Tasarrufu” konulu resim yarışması düzenlendi. Türkiye’de İstek Mersin Okulları ve İtalya’da yerel okullarda düzenlenen yarışmada, kazananlar eş zamanlı olarak 22 Mart “Dünya Su Gününde” ortak etkinliklerle açıklandı. Dünya Su Gününe dikkat çekmek amacıyla 2 Nisan Cumartesi günü Mersin Marina AVM’de rotaractlarımız ve interactlarımız ile kazanan resimlerin sergisini gerçekleştirip toplumu su tasarrufuna karşı bilinçlendireceğiz. Cagliari Rotary Kulübü eş zamanlı olarak İtalya’da resim sergisi gerçekleştirecek. Mersin Sayapark ve Palm City AVM’de led ekranlarda kazanan resimlerin sergisini dijital olarak gerçekleştireceğiz. Başta İstek Mersin Okulları olmak üzere projemize destek veren tüm paydaşlarımıza şükranlarımızla.

Cagliari Rotary Kulübü ile Su Tasarrufu Resim Yarışması

• Proje Sahibi: Mersin Rotary Kulübü