Konusunda uzman konuşmacı konuklar ve konularla ZOOM üzerinden gerçekleşecek seminerler dizisiyle, dört hafta boyunca Pandemi’ yi fırsata dönüştürecek eğitimlerle gençler buluşacaklar.
İnternet üzerinden ücretsiz olarak verilen bu eğitimler, gençlerimizin mesleğe geçiş sürecinde bir rehber niteliğinde olacaktır.21 Kasım tarihinde başlayacak ve dört haftasonu cumartesi günleri gerçekleşen bu program; kulübümüz ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yıllardır devam eden, başarısı kanıtlanmış, hatta tez haline getirilmiş bir seminerler dizisidir.Bu yıl 11.yılını fiziki olamasa da ZOOM ekranları üzerinden yapabiliyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Yıllardır fiziki olarak 80-100 öğrenci ile sınırlandırmak zorunda kaldığımız program, bu yıl 260 öğrencinin kayıt olması ile rekor bir sayıya da ulaştı.Gençlerle ekran karşısında da olsa bir araya gelebilmenin heyecanı ile Pandeminin FIRSATLAR YARATTIĞI bir program gerçekleştirdik.21 Kasım cumartesi günü başlayan seminerler dizisi 12 Aralık cumartesi günü son seminerlerden sonra 19 Aralık cumartesi günü Sertifika Töreni ile tamamlandı.
144 öğrencimize sertifikaları ve Psikolog Dr.Acar Baltaş'ın imzalı ''Bedenin Dili'' kitabı kargo ile ulaştırıldı.

• Proje Sahibi: Bolu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Bolu Rotary Kulübü TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR UFUK GELİŞTİRME PROJESİ ( 21.11 2020 -- 12.12.2020 )
  • Tarih: 24 Nis 2021