Bolu Rotary Kulübü anlamlı bir projeyle 2021‘e MERHABA dedi.Bolu Rotary Kulübü ve ZİÇEV Bolu Şubesi kasım ayı ( 2020 ) içinde ortak bir proje gerçekleştirdi.
Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Doçent Doktor Burcu Günay mentörlüğünde 4 hafta süren atölye çalışmasında,öğrencilerimiz farklı teknikler ve materyaller kullanarak resimler yaptılar.
’’Engelleri Sanat İle Aşıyoruz’’ diyerek yola çıktığımız bu proje;birlikte birşeyler yapabilmenin vermiş olduğu heyecan ve gururla ilk aşamasını tamamladı.
Projenin ikinci aşaması ise gençlerimizin emekleri ile ortaya çıkan ürünleri ölümsüzleştirmek,onlar ve bizler içinde keyifle saklayacağımız bir ürün haline getirmekti.Bu amaçla resimleri ve eser sahiplerini hatırlamak adına;tüm yıl boyunca gözümüzün önünde duracak,sonra da anı olarak saklayacağımız 2021 Masa Takvimi haline getirmeye karar verdik.
Basılan takvimlerimizi alarak tekrar öğrencilerimizi ziyarete gittik.Gözlerindeki mutlu ışıltıları hayatımız boyunca unutmayacağız.Bizlere tek soruları ‘’Tekrar ne zaman resim yaptırmaya geleceksiniz?’’ oldu.
Pandemiye rağmen bu projede -Engelleri Sanat İle Aşıyoruz- diyerek yola çıktık.Rotary Fırsatlar Yaratır yeter ki isteyelim diyerek tamamladık.Yüreklerimizi ısıtan bu projede emeği geçen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.
Takvimler bağış karşılığında dostlara ulaştırıldı.Elde edilen gelirle 3 akülü sandalye kulüp adına alındı.ihtiyaç sahibi engelli evlatlarımıza ulaştırılmak üzere.

• Proje Sahibi: Bolu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Bolu Rotary Kulübü ENGELLERİ SANAT İLE AŞIYORUZ PROJESİ ( KASIM 2020--OCAK 2021)
  • Tarih: 21 Nis 2021