Bolu Rotary Kulübü ATMA BAĞIŞLA PROJESİ (EYLÜL 2020 -- ŞUBAT 2021)

‘’Atma Bağışla Projesi; ROTARY 2430.BÖLGE  ve TEGV ( Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı )  iş birliği ile 2020 yılında hayata geçirilmiş bir projedir.

Atma Bağışla Projemizin amacı bir yandan TEGV’e alternatif kaynak yöntemi oluşturarak daha fazla çocuğumuzun nitelikli eğitimle buluşmasına katkı sağlarken diğer yandan e-atıkların çevreye verdiği zararı azaltarak sürdürülebilir çevre faaliyetlerini destek olmaktır.
Herkes evinde, iş yerinde kullanmadığı ve çevreye olumsuz etki oluşturan atıkları, geri dönüştürerek, hem sürdürülebilir çevre hedeflerine hem de TEGV’deki çocukların nitelikli eğitimle desteklenmesine katkı sağlayabilir.

E-atıklar, geri dönüşüm tesisinde ilgili kategorilere göre sınıflandırılarak geri dönüşüm veya geri kazanım işlemlerine tabii tutulur.

Geri dönüşüm sonucunda elde edilen ekonomik değer, TEGV’e çocuklarımızın eğitimine destek olmak üzere bağış olarak aktarılır.

Bolu Rotary Kulübü olarak 129 kg elektronik atık topladık.Toplanılan atıklar geri dönüşüm tesisine anlaşmalı kargo şirketi aracılığı ile ücretsiz ulaştırıldı.

Çocuklarımızın nitelikli eğitime ulaşabilmesi amacıyla çıktığımız bu yolda başarıyla sonuçlanan projemize destek olan tüm dostlarımıza Bolu Rotary Kulübü olarak çok teşekkür ediyoruz.

Bolu Rotary Kulübü ATMA BAĞIŞLA PROJESİ (EYLÜL 2020 -- ŞUBAT 2021)

• Proje Sahibi: Bolu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Bolu Rotary Kulübü ATMA BAĞIŞLA PROJESİ (EYLÜL 2020 -- ŞUBAT 2021)
  • Tarih: 21 Nis 2021