Bir Çocuk Giydir

Okul yardımlarımıza kaynak oluşturması için, kulübümüz tarafından, 410 tane yılbaşı kartı hazırlandı. Bu kartları Rotary, Rotaract ve interactlar birlikte tanesi 40 TL olarak sattık. Kartın arka kısımlarını okuldaki ögrencilere kendi el yazıları ile yazdırdık. Kartlardan hem 16.400 TL gelir elde ettik, hem de kartlar sosyal medya ve birçok alanda paylaşıldığı için, Rotaryi de geniş kitlelere tanıtmış olduk.

Elde edilen gelir ile, Unicef tedarikçilerinden çok uygun ve çok kaliteli, mont, bot, atkı, bere, eldiven tedarik edildi. 52 ögrenciye mont ve bot yardımında bulunuldu ( öğretmenler yardımıyla, ihtiyaç sahibi olan ögrenciler tespit edilerek 52 ögrenci seçildi ) Tüm ögrencilere ise, eldiven, atkı ve bere hediye edildi. Haftalık toplantılarımızdan birini Bu okulda yaptık ve çocukları tek tek ellerimiz ile giydirdik.

Bir Çocuk Giydir

• Proje Sahibi: Akdeniz Rotary Kulübü