09.12.2021 Perşembe günü (bugün) Bilkent Şehir Hastanesi Onkoloji bölümüne, Proje dahilinde atkı ve berelerimizi Bahçelievler RK ile birlikte Kulüp Başkanımız Tuncay Özdemir’ in öncülüğünde teslim ettik. M.E. Murat Girgin dostumuzun sevgili eşi Gülru Girgin’e ve Proje dahilinde katkı sağlayan  değerli eşlere ve  Rotaryen dostlarımıza   teşekkür ederiz. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Guv.Yrd.mız Cevat Heper’ in değerli eşi Bilge Heper’ e çok teşekkür ederiz.

• Proje Sahibi: Yenimahalle Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Bilkent Şehir Hastanesi Onkoloji Bölümü giyecek bağışı-Yenimahalle Rotary Kulübü
  • Tarih: 17 Mar 2022

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ