BİR KADIN HAYATI KAÇ KURUŞ TİYATRO OYUNU 2.GÖSTERİM

Ankara Emek Rotary olarak ,2 nci kez muhteşem bir projeye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık .”Bir Kadın hayatı kaç kuruş “orada kimse yok mu ? diyen yavrularımıza göz yaşlarımızla haykırarak biz varız dedik .
Bölge gençlik Hizmetleri komite başkanımız Rtn.Ayfer Aytöre’nin bölge projesi kapsamına alarak tekrar öncelikli kulübümüzde kadına dair projemizle sergilenmesinin ardından ,Karadeniz Ereğli ve Adana ‘da gösterime girecek .Daha çok ilimizde sergilenmesini tüm kalbimizle arzu ediyoruz .
İçi dopdolu projemizde ,proje içinde proje geliştirdik .
*Ankara Üniversitesi ve Kadın platformunu yanımıza aldık ,salonlarını bize açtılar .
Davetiyelerinizin arkasına 4lü Özdenetimi bastırdık .600 bileti alan kişi bunları gördü .
*Salon fuayene alanında dev ekranlarda Rotary bilgilendirme videolarını 1 saat döndürdük .Bekleyenler izledi .Rotary bilgilendirme masalarında broşürler dağıttık .
*Çocuk gelinler fotoğraf sergisi açtık ( İskenderun Rotary kulübüne teşekkürler )
*26 tane sponsor bulduk.Sponsorlarımıza teşekkür belgelerinde onlar İçin Rotary Ormanımıza ağaç diktik .
*Kadına dair toplumsal mesaj verdik .
*Elde edeceğimiz gelir ile çocuklarımızın okulları İçin destek verdik .
*Ve yine elde ettiğimiz gelir ile tiyatroda rol alan 14 gencimize eğitimleri için Burs fonu oluşturduk.
*Güzel insanlarla birlikte olduk .Rotary en güzel şekilde anlatmaya çalıştık .
*Üniversite rektör dekan ve tüm akedemisyenler kadın platformu başkanları bizden tekrar proje birlikteliği taleb etti .
Daha sayamayacağımız bir çok güzel duyguları yaşadık .Mutluyuz huzurluyuz .
Rotary ile fark yaratmaya devam ediyoruz .

BİR KADIN HAYATI KAÇ KURUŞ TİYATRO OYUNU 2.GÖSTERİM

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü