28 Ocak 2021 Perşembe günü Türkiye saati ile 20.00 ve Mexico saati ile 11.00’da önceki Değişim döneminde Exchance öğrencimiz Begüm Rana Ürtiş’e ev sahipliği yapmış olan ve uzun süredir dostane ilişkiler içinde olduğumuz Club Rotarıo Huasteco Tuxpan ile Ankara Maltepe Rotary Kulübü olarak İKİZ KULÜP sözleşmelerimizi karşılıklı imzalamak için online toplandık.

1. Bölgeden Club Rotarıo Huasteco Tuxpan başkanı Maria del Socorro Vargas Rivera ve 2430. Bölgeden Ankara Maltepe Rotary Kulübü başkanı Ahmet Kozan tarafından dostluk ve iyi dileklerle İKİZ KULÜP sözleşmeleri imzalandı.

Toplantımızda Club Rotarıo Huasteco Tuxpan’ın geçmiş dönem başkanı Maria del Rosario Casian Salas, Baran Kozan ve Begüm Rana Ürtiş karşılıklı olarak İspanyolca, İngilizce ve Türkçe çevirileri yaptılar.

Tüm katılımcılar için duygu dolu anlar taşıyan toplantımız dostluk bağlarımızı kuvvetlendirdi.

Guvernör Yardımcımız Ece Karadeniz Köksal, Uluslar Arası Hizmetler Komitelerinden Sorumlu Bölge Sekreteri Selami Güleç, İkiz Kulüp komitesi Başkanı Leonie Kılıç toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdılar.

Toplantıya 4185. Bölge Guvernörü Sergio Cruz Castañón, Barış ve Uluslararası Hizmet Komitesi Başkanı Adrián Inda Valencia, PDG Yana Jimenez Elizade, Agustin Melgar’ın da katılmış olması çok gurur verici oldu.

Başkan Maria del Socorro Vargas Rivera başta olmak üzere tüm Club Rotarıo Huasteco Tuxpan üyelerine bir kez daha sevgilerimizi sunuyoruz

• Proje Sahibi: Ankara Maltepe Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Maltepe Rotary Kulübü ve Club Rotario Huasteco Tuxpan İkiz Kulüp Anlaşması
  • Tarih: 05 Nis 2021