Ankara Maltepe Interact Kulübümüzün yeni üyelerinin üyeliğe kabul ve rozet takma törenleri için bir araya geldik.

Pandemi dönemi boyunca uzak kaldığımız dostlarımızı mesafeli dahi olsa görmek çok güzeldi...

Rozetlerini, Ankara Maltepe Rotary Kulübü Dönem Başkanımız Ahmet Kozan,

Interact 2430. Bölge Dönem Temsilcimiz Mert Tamgül ve

Ankara Maltepe Interact Kulübü Dönem Başkanı Didem Neva Ürtiş'in elinden alan yeni interactlarımız sertifikalarını da  yine başkanlarından aldılar.

Sorumluluk sahibi gençlerimize gurur duyacakları ve topluma faydalı olacakları bir gelecek dileriz. Tebrik ederiz.

Ankara Maltepe Interact Kulübü donem Başkanımız Didem Neva Ürtiş' i ve kulüp üyelerini tebrik ediyoruz.

Dönem Başkanımız Rtn. Ahmet Kozan' a çok teşekkür ediyoruz.

• Proje Sahibi: Ankara Maltepe Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Maltepe Rotary Kulübü ; Interact Kulübümüzün yeni üyelerinin üyeliğe kabul ve rozet takma törenleri
  • Tarih: 05 Nis 2021