Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Manço Project Konseri

Ankara Beysukent Rotary Kulübü, Ankara Kocatepe Rotary Kulübü, Ankara Kocatepe Rotaract Kulübü ve Ankara Beysukent Rotaract Kulübü olarak; 20 Kasım Pazar günü Hayal Kahvesi’nde, Beysukent Rotary Kulübü Dönem Sekreteri Sevgili Altay Baysal’ı solist olarak, Kocatepe Rotary Kulübü Dönem Saymanı Sevgili Levent Yıldız’ı ise klavyelerdeki performansı ile izlediğimiz Doludizgin The Band Grubu ile Manço Project Konserimizi gerçekleştirdik. Bu sefer Barış Abi şarkılarımızı serebral palsili ve işitme engelli çocuklar için hep bir ağızdan Hayal Kahvesi’ndeki 370 kişi ile birlikte omuz omuza söyledik. Serebral Palsili gençlerimiz ve ailelerinin de misafirimiz olduğu konserimizi, Serebral Palsili ve işitme engelli çocuklar yararına gerçekleştirdik. Konserimizden elde edilen gelirinin , 3 CP sandalyesi ve 4 işitme cihazı alımına aktarılması planlanmıştır.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Manço Project Konseri

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü