Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Kanal B'de Canlı Yayındayız

Ankara Beysukent Rotary Kulübümüz ile Başkent Üniversitemizin "Çocuklar Eğitimden Uzak Kalmasın" temalı, İzmir depreminde evsiz kalan 100 ihtiyaç sahibi çocuğumuzu tabletleriyle buluşturduğumuz projemiz ile yine Başkent Üniversitemiz, Ankara Çankaya Belediyesi ve Mersin Mezitli Belediyesi ile 3 yıldır başarıyla yürüttüğümüz "GİKA - Girişimci Kadınlar" projemizin devam eden 2. Etabı ve bu proje kapsamında el emeği ürünlerin e-ticaret ile satışına sağlanan yıllık 220.000 TL vergi muafiyetindeki yeni gelişmeleri, bugün 19.15'de canlı yayında Kanal B Televizyonunda Günce programında dönem başkanımız Faruk Mustafa Güler ile birlikte kamuoyu ile paylaşacağız.

Bu akşam 19.15'deki Canlı Yayını http://www.kanalb.com.tr/canliyayin.php linkine tıklayarak izleyebilirsiniz...

GİKA projemizin 3. Etabına kayıt olmak ve Girişimci Kadınlar Pazaryeri gikap.com'da ücretsiz dükkan sahibi olarak e-ticarete başlamak için gika.turkiye instagram hesabımızdaki linke tıklayabilir, diğer ihtiyaç sahibi çocuklarımız için sürdürdüğümüz Çocuklar Eğitimden Uzak Kalmasın Projemize destek olmak için Turkcell hattınızdan TABLET yazıp 2424'e göndererek 20 TL bağış yapabilirsiniz.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Kanal B'de Canlı Yayındayız

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü