Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Göreneller ile Beysukent Mutfakta

Beysukent Mutfakta Projemiz kapsamında; Hayaller Engel Tanımaz dedik. Göreneller Görme Engelliler Okulu Öğretmenleri, Sevgili üyemiz Uzman Diyetisyen Dilara İçbudak tarafından verilen“ Sürdürülebilir Beslenme ve Gıda İsrafı” ile “Besinleri Doğru Saklamak” konulu ilk gün eğitimlerinden sonra 2. Güne, Golden Chef Akademi Mutfağında, şefler ve eğitmenler tarafından verilen uygulamalı bıçak tutma, kesme, doğrama gibi teknik bilgileri de içeren “güvenli yemek pişirme” eğitimleri ile devam etti. 3 gün süren projemiz boyunca alınan eğitimler ve hayatlarını kolaylaştıracak yeni bilgiler ışığında 3. gün yemek hazırladılar.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Göreneller ile Beysukent Mutfakta

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü