Ankara Beysukent Rotary Kulübü - GençİnK projesi

Beysukent Rotary Kulübümüzün de içerisinde yer aldığı “GençİnK projesinde katılımlarınız bizim icin çok değerlidir.

Projenin amacı gençleri kariyer yolculuğuna hazırlamak, önemli ipuçları ve çözüm önerileri sunarak, iş hayatındaki hedeflerine doğru ve avantajlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak.

Projeye katılım için, hazırlanmış proje kitapçığını indirmeniz ve planlanacak kariyer ve kişisel gelişim seminerlerine katılmanız beklenmektedir.

Proje Kitapçığına ulaşmak için;
https://www.gencink.org/ web sayfasına girilmeli

• Ana sayfada sağ üst köşede sarı kitapçık ikonu tıklanmalı
• Sayfadaki iletişim dormunu doldurulmalıdır. Ad Soyad, E-mail, Referans Kulüp (Ankara Beysukent Rotary Klubü).
• Bu işlemden sonra iş arama sürecini anlatan kitapçık linki mail adresinize gelecektir.

• GençİnK Proje katılımcı listesi oluşturabilmek için kitapçığı indiren kişilerden; düzenlenecek seminerler detaylarını paylaşacağımız WhatsApp grubuna dahil olmalarını istiyoruz..

Ankara Beysukent Rotary Kulübü - GençİnK projesi

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü