23 Ağustos Pazar günü Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması’nda Rotaract Başkanımız @oguzcamm iyilik peşinde kulaç atacak ve elde edilen gelir ile üniversite öğrencisi şehit çocuklarımıza burs sağlayacağız.

Kahraman bir babanın çocuğu olan gençlerimizin her zorluğu aşacaklarına ve çok başarılı bir geleceğe sahip olacaklarına inancımız tam.

Profilimizdeki linkten erişim sağlayabilir, bağışlarınızla ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimize katkıda bulunabilirsiniz.

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Boğaziçi Yüzme Yarışması İyilik Peşinde Kulaç Atıyoruz
  • Tarih: 06 Mayıs 2021